ruggenlinks         Vergoedingen         ruggenrechts  
 

Home
Klachten
Therapeuten
Vergoedingen
Contact
Links

 


Tarieven 2010:

 

  sticker
   
   
   


Vergoeding:

Patiënten onder de 18 jaar, zonder chronische indicatie krijgen 18 behandelingen per jaar vergoed uit de basis verzekering. Het aantal behandelingen daarna, dat uit de aanvullende verzekering vergoed wordt is afhankelijk van het gekozen pakket.

Patiënten boven de 18 jaar, met een chronische indicatie krijgen vanaf de tiende behandeling 100% vergoed vanuit de basisverzekering. De eerste 9 door u gekozen behandelingen worden meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Patiënten boven de 18 jaar, zonder chronische idicatie krijgen de behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekeringen, afhankelijk van het door u gekozen aanvullend pakket.

 

Controleert u voor aanvang van de behandeling de polis van uw verzekering. Neemt u bij de eerste behandeling uw verzekeringspas mee. Behandelingen worden vergoed conform de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering.
De oefentherapeuten Cesar hebben met alle zorgverzekeraars een contract.

 

Voor behandelingen die niet tenmiste 24 uur van te voren zijn afgezegd, heeft de therapeut het recht de patiënt of cliënt het wettelijk vastgestelde verzuimtarief in rekening te brengen. Afzegging van een behandelafspraak op maandag dient de vrijdag voorafgaand aan de betreffende maandag uiterlijk om 18.00 uur te zijn geschied, anders zal deze in rekening worden gebracht.

 

naar boven